Διαμαρτυρία για τον δικαστικό χάρτη και την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Άστρους στο Ναύπλιο (pics)

Δευ, 15/04/2024 - 22:40
Image

Διαμαρτυρία για την απόσπαση του Πρωτοδικείου Σπάρτης από το Εφετείο Ναυπλίου και την υπαγωγή του στο Εφετείο Καλαμάτας και την κατάργηση των Ειρηνοδικείων Άστρους και Μάσσητος Κρανιδίου, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι στα Δικαστήρια Ναυπλίου.

Στην διαμαρτυρία παρόντες, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

 
 
 
 
 
 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεση των μελών του στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης του Εφετείου και Πρωτοδικείου Ναυπλίου μέσω των αλλαγών του Δικαστικού Χάρτη , (απόσπαση Πρωτοδικείου Σπάρτης από Εφετείο Ναυπλίου και υπαγωγή του στο Εφετείο Καλαμάτας , κατάργηση των Ειρηνοδικείων Άστρους και Μάσσητος ), αποφάσισε ομόφωνα: Την καθολική αποχή των μελών του Συλλόγου, την Παρασκευή 12/4/2024 και τη Δευτέρα 15/4/2024.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Aπό το .ΑrgolidaPortal.gr

Σχόλια επισκεπτών

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ?ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ EXPO ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

Που ήταν κι ο δήμαρχος και όλοι της δημοτικής αρχής, που ήταν και η αντιπολίτευση, που ηταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι νομικοί παράγοντες και οι κάτοικοι που μας έχουν φλομώσει με τα κούτσουρα και τα κουνούπια του λάσπο-χάντακα αλλά τώρα τραγουδάνε λα λα λα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!

Καλα αυτος ο δημαρχος γιατι ειεναι; δε μπορει να κρατησει τιποτα εδω, τα εκλεισαν ολα, ουτε εργα κανει, τις υοηρεσιες τις διωχνει, βαζει λουκετο σε ολα, απο εργα δε; το τιποτα φωτο με το κοντοζαμανη και το βοριδη, ουτε μια λακουβα δεν εκλεισαν και χρεωσαν και το νερο και τη δεη, απραγοι αριστεια παντου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio