Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βίγλα Καλιοντζή στη Σίταινα (pics)

Πέμ, 09/05/2024 - 09:17
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τελείωσε, έπειτα από μεγάλο αγώνα και πολλές εθελοντικές εργασίες μελών και φίλων του Συλλόγου, και το δεύτερο στάδιο εργασιών στη “’Βίγλα Καλιοντζή”, με τη δημιουργία δύο πέτρινων τοιχίων όπου τοποθετήθηκαν ξύλινα κιγκλιδώματα, τη δημιουργία πέτρινων παρτεριών, την πλακόστρωση μπροστά από την είσοδο και το προσκυνητάρι, την τοποθέτηση ηλιακού φωτιστικού. Επιπλέον έγινε και η τελική διαμόρφωση του χώρου (200 περίπου τ. μ.) μπροστά από τη “Βίγλα”με οπλισμένο σκυρόδεμα και ο οποίος θα λειτουργεί ως χώρος στάθμευσης για τα οχήματα της Πυροσβεστικής και Δασικής Υπηρεσίας, της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου, όσο και για τα οχήματα των πολιτών.

buul

Έτσι, σήμερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίταινας έχει τη χαρά να παραδίδει προς χρήση στο κοινό ένα ολοκληρωμένο έργο, τη “Βίγλα του Καλιοντζή”, άλλο ένα σημαντικό έργο του τα τελευταία χρόνια, που θα λειτουργεί ως χώρος δασικής αναψυχής και παρατήρησης και παράλληλα ως χώρος εποπτείας και ελέγχου από την Πυροσβεστική και Δασική Υπηρεσία καθώς και τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου.

fgrtt

Η “Βίγλα του Καλιοντζή” αποτελεί ένα έργο που ξεπερνάει τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες ενός Συλλόγου. Υλοποιήθηκε χάρη στην καθοριστική συνδρομή φορέων και υπηρεσιών του Δήμου μας, την οικονομική ενίσχυση  μελών και φίλων του Συλλόγου μας, τη συμπαράσταση και αρωγή επαγγελματιών του τόπου μας,. την εθελοντική δράση μελών του Συλλόγου μας, τη συνεχή υποστήριξη μελών και φίλων σε κάθε εκδήλωση και δράση μας.

rrtyuui

Η “Βίγλα του Καλιοντζή” αποδεικνύει τη δύναμη της συλλογικότητας και συνεργασίας, αλλά και την αποτελεσματικότητα ενός Συλλόγου, όταν τα μέλη του λειτουργούν με βάση την αρχή της σύνθεσης των προτάσεων, της αποδοχής και του σεβασμού της καλοπροαίρετης κριτικής και τα χαρακτηρίζει η σύμπνοια και η ομόνοια.

fsedww

Ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική τους συμβολή στο δεύτερο στάδιο του έργου:

-- Τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας: τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Καμπύλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη.

-Την Κοινότητα Σίταινας, πρόεδρο κ. Πέτρο Αλοίμονο

- Τον κ. Γεώργιο Ξύγκο

-Τον κ. Γεώργιο Σταματόπουλο

-Τον κ. Ιωάννη Σακελλαράκη

-Τον κ. Παναγιώτη Πετρούλια

- Τον κ. Γεώργιο Κοδέλλα

-Τον κ. Παναγιώτη Κοδέλλα

Τέλος, ευχαριστούμε ολόψυχα τα δεκάδες μέλη και φίλους του Συλλόγου μας που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν με κάθε τρόπο τις όποιες εκδηλώσεις και δράσεις μας.
 

Το Δ.Σ.
του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Σίταινας «ο Άγιος Σώζων»

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio