Νίκος Καρκούλης: Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι

Σάβ, 14/10/2023 - 20:38
Image

Αγαπητοί συμπατριώτες μετά το τέλος των εκλογών τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Μπορεί το αποτέλεσμα για τον συνδυασμό μας να μην ήταν θετικό όμως σίγουρα από όλη την διαδικασία κερδίσαμε πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνδημότες μου που με στήριξαν και με την ψήφο τους με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους σε όλο το δήμο.

Δώσαμε έναν αγώνα δίκαιο και καθαρό, χωρίς καμία βοήθεια και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις. Όσον αφορά τη δική μου πλευρά, ειπωθήκαν πολλά αρνητικά προσπαθώντας να βλάψουν εμένα και τον συνδυασμό μας.

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι, ξέρουν  το χαρακτήρα μου και ότι δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ κάτι που δεν αρμόζει στις αρχές μου.

Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τους πολίτες επάξια από τη θέση που μου έδωσαν για  το καλό του τόπου μας .

Συγχαρητήρια στο νέο τοπικό συμβούλιο Βερβένων, παρέδωσα την σκυτάλη μετά από 13 χρόνια θητείας και είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνουν νέα παιδιά με όρεξη και αγάπη για το χωριό μας.

Θέλω επίσης να δώσω τις ευχές μου στον Κο Καμπύλη και σε όλους τους υποψήφιους που εκλέχθηκαν και δηλώνω ότι θα είμαι σύμμαχος σε ότι έχει σχέση με το καλό του τόπου μας .

Σχόλια επισκεπτών

Ξέρουμε ότι στο χωριό σου έχεις προσφέρει αρκετά καιρός είναι να κάνεις το ίδιο και σε όλο το δήμο!! Συγχαρητήρια για την εκλογή σου περιμένουμε γόνιμη αντιπολίτευση με έναν μόνο σκοπό. Την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου!!

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει! Νίκο σε γνωρίζουμε, σε στηρίξαμε, προχώρα! Έχετε πολύ καλή ομάδα στο ΔΣ, είστε ικανοί και έχετε μορφωμένους και ικανούς ανθρώπους πίσω σας....κοιτάξτε μπροστά. Βασιζόμαστε και σε εσάς για ένα καλύτερο αύριο!

Καλά σου κάνουν γιατί έλεγες : πέστε τίποτα άλλο τελειωμένη υπόθεση οι εκλογές.ο κόσμος δε κοιμάται φίλε Νίκο . βλέπει κ κρίνει τους ικανούς.δε μπορεί τόσος κόσμος να είναι λάθος κ εσύ ο σωστός.δε πειράζει μετά από 5 χρόνια έχει ο Θεός

Συγχαρητήρια φίλε Νίκο.Πραγματι οι ψήφοι που πήρες σε δικαιώνουν.Πετουσατε όμως στα σύννεφα και υπερεκτιμησατε τον εαυτό σας δεν καταλάβετε δυο πράγματα τον αστάθμητο παράγοντα που κάποτε ήταν υπέρ του συνδυασμού σου και ότι η κάλπη είναι κάλπη.

Αγαπητό αστρονιους Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα σχόλια είναι υπέρ του Νίκου
ανακοινώσετε και αυτά που είναι κατά που είναι απεριόριστα για να δουμε ποιος ειναι ο νικος
Ολοι στην κοινωνια μας γνωριζομαστε και εχουμε αποψη
Το γραφω οσο πιο κομψα μπορω
Αν εισσι αντικειμενικο σαιτ το προβαλεις

13:45 για πες μας εσυ ποια ειναι τα «απεριοριστα» αρνητικα;; Με το ονομα σου ομως, να εχουν βαση αυτα που λεμε. Δεν κατηγορουμε εναν ανθρωπο ετσι. Εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται. Αντικειμενικος ηταν ολος ο κοσμος που εδειξε την αγαπη του στον κο Καρκουλη και δεν χωνευεται με τιποτα αυτο απο καποιους, λογικο. Κρυφτειτε πισω απο πληκτρολογια και γραψτε οτι θελετε ολοι εσεις οι εξυπνακηδες που δεν ειστε για τπτ αλλο. Οτι και να λετε ο κοσμος ξερει να κρινει και το εδειξε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio