Τα highlights από την νίκη του Ερμή επί της Δημητσάνας

Κυρ, 14/01/2024 - 19:00
Image

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόκε Χίμπα ο Ερμής Μελιγούς πέρασε από την Επισκοπή κερδίζοντας στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με 0-3 την Δημητσάνα στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και πολύ καλό ρυθμό ο Ερμής άνοιξε στο 15’ το σκορ με τον Κόκε Χίμπα για να ακολουθήσουν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες οι οποίες έψαξαν να βρουν τις στιγμές τους στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Δημητσάνας με τον Ερμή Μελιγούς.

Δημητσάνα: Τσιώσης, Σεφερλής, Μπούτας, Μανδρώνης (Μαχαιρίδης), Λάγκας, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αντωνίου, Πετρόπουλος (Χασάϊ), Καδάς, Τζ’άνος (Παπαδάτος).

Ερμής Μελιγούς: Μέμα, Πολυμενάκος, Κολιόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεζίστα (Κούρος), Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης (Ράλλιος), Αρδάμης (Αδάμης), Βέργος, Κόκε Χίμπα, Αντωνάκης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ABASS ABDULAS ετος γεννησης 1990 σωματειο Μελιγου αυξων αριθμος 1 και KOKE HIBA HERVE ετος γεννησης 2001 σωματειο Μελιγου αυξων αριθμος 64.Απο τη σελιδα της ΕΠΣΑ ως απαντηση προς αυτους που δε το γνωριζαν.

Εσύ που είσαι και πσρατηρητικός, θα έπρεπε να δεις ότι οι λίστες της επσα δεν είναι επικαιροποιημένες ! Γιατί παίχτες του 1968, οι παίχτες που τώρα κάνουν το εππάγγελμα του προπονητή.
Γι' αυτό παρε την ΕΠΣΑ να καθαρίσει τις λίστες.
Να φάνεις χρήσιμος σε κάτι, όχι μόνο στα ψέματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio