Ο «ψυχωμένος» Πανθυρεατικός πήρε το ντέρμπι με την Δημητσάνα

Δευ, 04/03/2024 - 11:54
Image

Νίκη ουσίας, νίκη ψυχολογίας, νίκη σημαντική πέτυχε στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ο Πανθυρεατικός στο Άστρος επί της Δημητσάνας με 2-1.

Ο Φίλιππος Σαλαπάτας ήταν αυτός που λύτρωσε με γκολ του στο 90ο λεπτό τους Αστρινούς χαρίζοντας τους το τρίποντο με τον έμπειρο επιθετικό να δηλώνει ξανά παρών για την ομάδα του.

 
Ο Πανθυρεατικός είχε ανοίξει το σκορ με τον Κόλλια στο 39’ με τους Γορτύνιους να ισοφαρίζουν αρχικά με τον Σεφερλή για να έρθει ο «Σάλα» στο φινάλε για να δώσει με δικό του γκολ την νίκη.

Πανθυρεατικός: Ζαν Πιέρ, Μπόνος (Σούρσος), Ρότσι, Τσιώρος, Σκαντζός (Κόλλιας) , Λυτρίβης, Κλεώπας, Χαρμπαλής, Σαλαπάτας, Τακλής (Παπούλιας), Κόλλιας (Μπαρμπαράκος).

Δημητσάνα: Τσιώσης, Σεφερλής, Μπούτας, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Μαχαιρίδης, Πετρόπουλος, Χασάι, Καδάς (Παναγιωτόπουλος) Τζάνος.

Σχόλια επισκεπτών

Καλά κάνετε και ανεβάζετε διθυράμβους για την ομάδα αλλά η ουσία είναι ότι η φετινή χρονιά ήταν αποτυχημένη ξεκίνησε η ομάδα για πρωτάθλημα. Και στην πορεία για να καλύψετε την αποτυχία το γυρίσατε τόπο στα νέα παιδιά και εγώ μαζί σας αλλά του χρόνου τα περισσότερα που θα είναι Τρίτη Λυκείου το ίδιο πρόβλημα. Και μεγαλύτερο θα υπάρχει τι θέλω να πω προσέξτε τι θα μας ξανά ανακοινώσετε στην αρχή γιατί το Δεκέμβριο πάλι θα έχετε αλλάξει ροτα με αποτέλεσμα. Να μην πείθεται κανένα αλα.ο. Πρόεδρος προσπαθεί να. Καλύψει την αποτυχία του στηρίζοντας και τον προπονητή που και αυτός είναι μια. Από τα ίδια πήγε στην Τρίπολη και έδειξε χαρακτήρα κακό για αυτό το πόστο βάση συμπεριφοράς

ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ;;;;;;;;;;;ΧΩΡΙΣ ΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 90 ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 6ος;

Εγώ έχω να πω το εξής ότι μόνο μια Ομαδ θα σώσει την γουβα αν θέτε κατάλαβε τε το
Βάλτε ένα όνομα. Καινούργιο και αφήστε τους τοπικισμούς και τα σαουρτα φερτα δεν γίνεται μονός ν α επιβιώσει κανένας σας ολι. Έχεται μεγάλη ιδέα γαι την ομάδα σας και τους εαυτούς σας πρέπει ο Δήμος να κάνει την αρχή για τη δημιουργία μιας ομάδας του να τελειώνουμε με τους φαντασμενους προέδρους που νονμιζουν ότι είναι και κάποιοι χωρίς Να βάλουν ούτε μια από τη τσέπη τους

Τελικά όλοι η δήθεν προπονητές δεν έχουν ιδέα από ομάδα όλοι το έπαιζαν μεγάλοι και τρανή που είχαν έτοιμους παιχταράδες και τους περνάν τα πρωταθλήματα και πουλούσαν μούρη και γνώσεις που είσαστε ρε εσείς τώρα με μέτριους παίκτες ο ένας 5 και ο άλλος με δεύτερο βοηθώ 3 από το τέλος. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο νομίζω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio