Καμπύλης: Βάζουμε ψηλά τον πήχη, δουλεύουμε να έρθουν στη Βόρεια Κυνουρία ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις (vid)

Κυρ, 11/02/2024 - 19:05
Image

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης στο περιθώριο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στο Παράλιο Άστρος μίλησε στα ΜΜΕ για τόσο για την εφετινή διοργάνωση όσο και τον μεγάλο στόχο που είναι να έρθει στην περιοχή το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην.

Είναι προφανές πως ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας κάνει πράξη τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή με την Βόρεια Κυνουρία να φιλοξενεί κόσμο και αθλητές και παράλληλα να διαφημίζει το όνομα της με τις άρτιες και εξαιρετικές της διοργανώσεις.

Για την διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην και αυτό είναι τιμή για εμάς και ευχαριστούμε τον ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη του να έρθει εδώ στην περιοχή μας αυτός ο τόσο σημαντικός αγώνας.  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην είναι μια πρόκληση και μια αφορμή για τον Δήμο μας να φιλοξενήσουμε εδώ αθλητές και κόσμο βάζοντας παράλληλα τον πήχη ψηλά για να έρθουν ακόμα μεγαλύτερα αθλητικά event στην περιοχή μας. Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην έχουμε φιλοξενήσει και διοργανώσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής Θάλασσας. Ένας από τους στόχους μας είναι να διοργανώνουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα προκειμένου μέσα από αυτά να αυξάνουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής μας και να προβάλουμε τον τόπο μας δείχνοντας παράλληλα και το πόσο ιδανική είναι περιοχή μας για να έρθουν εδώ για προπονήσεις αθλητές των Εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα.

Για τους στόχους και το τι περιλαμβάνει το καλεντάρι για την νέα σεζόν:

Στο πλαίσιο των ενεργειών εξεωστρέφειας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην ο μεγάλος μας στόχος είναι να διοργανώσουμε εδώ το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην και ελπίζουμε να γίνει δεκτό το αίτημα μας αυτό πάντα σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ ώστε να φιλοξενήσουμε εδώ στην Βόρεια Κυνουρία όλους τους μεγάλους αθλητές από τα Βαλκάνια. Μας ενδιαφέρει να έρθουν στην περιοχή μας μεγάλοι αγώνες και σημαντικές διοργανώσεις και δουλευουμε προς την κατευθυνση αυτή.

Video

Σχόλια επισκεπτών

10:44 πόσο πόνο κουβαλάς συνάνθρωπε; Συμπάσχουμε την ψυχούλα σου γιατί είναι και 5 χρόνια γεμάτα και θα πάει μακριά η θεραπεία. Στοργή και αγάπη, ο θεός μαζί σου. ευλογία κι έλεος!

Αγαπητέ δήμαρχε η επισκεψημότητα που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος , οι επειχηρηματίες τα μαγαζιά δεν γίνονται με μία μεγάλη εκδήλωση το χρόνο που απο ότι είδα η επισκεψη του κόσμου ήταν απογοητευτική ,θέλει πολλές αθλητικές και όχι μόνο εκδηλώσεις που με πλάνο και πολλές ιδέες που να μπορούν να χτίσουν μια γενική πολιτική οχι αλλά λογια μπουχτισαμε οχι αδιαφορία χορτασαμε οχι μπουδολογιες απο ασχετουσ ξερολες βρήτε ιδεες οι σιλλογοι και οι ομαδεσ μπορουν να κανουν απο την πλευρα τουσ κατι δωστε τουσ κινητρα

Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική σας προβολή, τίποτα άλλο!!!Όλο φρου φρου και αρώματα..... Φωτογραφίες, αναρτήσεις στις οποίες ευλογατε τα γενεια σας και από ουσία τίποτα. Κανένα έργο υποδομής, καμία προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου. Είστε πολύ λίγοι!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio