Έτσι ήρθε η ήττα για τον Ερμή στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Κυρ, 10/03/2024 - 20:53
Image

Το Λεωνίδιο ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας κερδίζοντας στην έδρα του με 2-0 τον Ερμή Μελιγούς.

Ο Γρηγόρης Λάτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο τοίχος άνοιξε το σκορ με τον Σοφοκλή Γιαννούση στο 87’ με σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το τελικό 2-0.

 
Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι του Λεωνίδιο με τον Ερμή Μελιγούς όπως τα επιμελήθηκε ο Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ, Λάτσης Γ., Μπαλαρίνης, Μπακάλης, Γκέκας, Βρεττάκης, Γιαννούσης Σ., Λάτσης Γρ. (Ρεντούλης), Κρεβατάς, Μπαρμπόσα (Γουσγουλάς), Κωνστραντάς (Γεωργίτσης).

Ερμής Μελιγούς: Μεϊμάρογλου, Πολυμενάκος, Καραγιάννης (Καμπύλης), Παπαδόπουλος, Ράλλιος, Κοντογιαννόπουλος, Αντωνάκης, Αρδάμης, Βέργος, Κολιόπουλος, Κούρος (Δημάκος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ρε παιδιά τι γίνεται εκεί στην Μελιγού??πέρυσι ο Αμπάς στον δεύτερο γύρω δεν αγωνιστικε καθόλου .φετος ο Κόχε Χιμπα απουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια.θα μας δώσει κάποιος μια εξήγηση??

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio