Κάλεσμα της οικογένειας της μικρής Εμμέλειας στην Αιμοδοσία του "Άξιον Εστί "

Δευ, 27/11/2023 - 14:26
Image

Πριν λίγες μέρες η μικρή Εμμέλεια, ένα κοριτσάκι 3 ετών, με καταγωγή από την περιοχήμας, χτυπημένη απότην επάρατη νόσο "ταξίδεψε" στην γειτονιά των Αγγέλων και του "Ουρανίου Τόξου" που τόσο αγαπούσε. Με ένα συγκινητικό μήνυμα οι γονείς της μικρής, μας καλούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντων Αιμοδοτών "Άξιον Εστί "

Το μήνυμα:

Αύριο 28/11/23 στην γενέτειρα μου στο Άστρος Κυνουρίας , στο πνευματικό κέντρο ιερού ναού Απόστολου Παύλου μεταξύ 10:00 με 16:00 θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών ,για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Εις μνήμη της κόρης μας ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ που έφυγε πριν λίγες μέρες από κοντά μας προσκαλώ όλους όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδάκια μας που πάσχουν ,για τις ανάγκες σε αίμα και μυελό 💛 Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει κανεις για τα παιδάκια που το έχουν ανάγκη💛

Για όσους δεν ξέρουν , μια και μόνο χημειοθεραπεια μπορεί να ρίξει τον οργανισμό του παιδιού τόσο πολύ , που χωρίς την πολύτιμη μετάγγιση αίματος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Δώσε αίμα , γίνε δότης μυελού των οστών ! Δέκα λεπτά από τη ζωή σου αξίζει για τα παιδάκια μας!

Οι γονείς της μικρής Εμμέλειας 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio