Γ.Τρουπής για «Πελοπόνησος EXPO»: Η έκθεση κλείνει έχοντας θετικό πρόσημο

Δευ, 15/04/2024 - 12:54
Image

Η καθιερωμένη δεξίωση στους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου, όταν η έκθεση κατέβασε ρολά.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στον σύντομο λόγο του, ευχαρίστησε θερμά τους εκθέτες που τίμησαν με την συμμετοχή τους της έκθεση και φυσικά όλους τους χορηγούς και τους συνεργάτες του που συνέβαλαν για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αντιδήμαρχο Πολιτισμού δήμου Τρίπολης κυρία Ελένη Καρούντζου, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να έχει άψογη συνεργασία μαζί της, καθώς και τον αντιδήμαρχο πρωτογενούς τομέα κ. Γιάννη Χασάπη για την παρουσία του.

Εκτός από όλα όσα μπορεί να προσφέρει μια έκθεση, τόσο στους ίδιους τους εκθέτες που έχουν περίπτερο, όσο και στους επισκέπτες, η «Πελοπόννησος EXPO» δίνει τη δυνατότητα στην αγορά να δουλέψει, είπε.

«Πολλά είναι τα επαγγέλματα που δουλεύουν τις μέρες που λειτουργεί η έκθεση. Δουλεύουν καταλύματα, εστιατόρια, γραφίστες, μεταφορείς, κατασκευαστές, σεκιούριτι, ντιλίβερι, τα κέντρα αισθητικής και πολλά άλλα».

    Όλη η αγορά δουλεύει και διαφημίζει την περιοχή

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και σε αυτή του την τοποθέτηση δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έλλειψη μιας μόνιμης στέγης της «Πελοπόννησος EXPO.

    Δεν έχουμε έναν χώρο εκδηλώσεων, έναν πολυχώρο δράσεων

Χωρίς να θέλει, όπως είπε, να γίνει γραφικός, τόνισε ότι αν βρεθεί ένας τέτοιος χώρος, τότε θα δοθεί και η ευκαιρία στο να γίνουν πολλά. Έτσι εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου δεσμεύτηκε να κάνει τον αγώνα του, για να βρεθεί αυτός ο χώρος στον οποίο θα μπορούν να γίνουν πολυεπίπεδες δράσεις.

    Λάθη έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται, παραλήψεις θα υπάρχουν, παρερμηνείες θα γίνονται, το θέμα είναι να κοιτάμε μπροστά, να κοιτάζουμε και το ταξίδι , αλλά και τον προορισμό

Η έκθεση κλείνει έχοντας θετικό πρόσημο, έχοντας κάνει βήματα προόδου από τις εκθέσεις των προηγουμένων ετών, είπε κλείνοντας, καλώντας τους εκθέτες που έζησαν από κοντά την έκθεση να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, όχι τις υποδείξεις τους, για να γίνουν καλύτεροι προσφέροντας ένα καλύτερο προϊόν και υπηρεσίες.

    Εύχομαι σε δύο χρόνια να είμαστε πάλι εδώ, με δικό μας χώρο

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio