Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής για την 201η σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους (pics,vid)

Πέμ, 09/05/2024 - 10:03
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την συμπλήρωση των 201 χρόνων από την σύγκλιση της Β’ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους ξεκίνησε την Τετάρτη (8/5) με την έκθεση της ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κος Γιώργος Καμπύλης , ενώ τον λόγο πήραν στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κοράλλης Κωνσταντίνος και η καθηγήτρια εικαστικών του συλλόγου κα Κωστοπούλου Τζωρτζίνα.

Η έκθεση περιείχε 20 πίνακες ζωγραφικής και ήταν έργα που απεικονίζουν μορφές και θέματα παρμένα από τον εικαστικό θησαυρό της Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού στη Βόρεια Κυνουρία.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 9 Μαΐου μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου και θα είναι ανοιχτά από τις 10:30-13:30 και 18:00-21:00.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Και δηλαδή η έκθεση αυτή κόστισε 2500 ευρώ... όπως αναφέρεται στον προϋπολογισμο?? Σοβαρά τώρα?? Δηλαδή τους πληρώσαμε κ τα καβαλετα??Τι είναι αυτά τα πράγματα.Γι αυτό φερατε και το Παράλιο στην παρέλαση πρώτη φορά κύριοι του συλλόγου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio