Αφιέρωμα στην πορεία του Πήγασου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ

Τετ, 03/04/2024 - 14:51
Image

Ένα μίνι αφιέρωμα για τα παιδιά μας και την προσπάθεια τους για τη φετινή σεζόν!

Ολοκληρώθηκε και η φετινή σεζόν (θα ακολουθήσουν play offs) εκεί όπου η ομάδα μας απαρτιζόμενη αποκλειστικά από τα ντόπια παιδιά μας τερμάτισε στην 3η θέση με ρεκόρ 16-6, μια νίκη μόλις μακριά από την πρώτη θέση.

Μια πρωτιά η οποία έφτασε τόσο κοντά σε δυο παιχνίδια τα οποία τα χάσαμε στο 0, με το πρώτο να είναι στην έδρα του Λυγουριού εκεί όπου δώσαμε βολές σε νεκρό χρόνο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη παράταση και τελικά στην ήττα και το δεύτερο στην έδρα του Ξυλοκάστρου εκεί όπου με ακυρωμένο σκανδαλώδες εμπρόθεσμο buzzer beater του νεαρού Μετρητίκα η ομάδα μας ηττήθηκε για 2 πόντους.

Ωστόσο οι παίκτες μας μετά την αμφισβήτηση που δέχθηκαν μετά από 2 συνεχόμενες ήττες (εντός Λυγουριό, εκτός Παναργειακός) έβγαλαν αντίδραση και έκαναν το τρομερό σερί των 9 νικών στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Έτσι , η ομάδα μας τερμάτισε την κανονική διάρκεια με +/- (goal average) 249 το οποίο είναι μακράν το καλύτερο της κατηγορίας ενώ είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση και την πρώτη καλύτερη άμυνα της ένωσης , ακολουθώντας πίστα το δόγμα των προπονητών μας Κοψαύτη και Λαμπρόγιαννη το οποίο είναι ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να πούμε πως η ομάδα μας ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις απουσίες βασικών παικτών λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων με ο,τι συνεπάγεται αυτό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας ο οποίος στα κρίσιμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και ήταν ο 6ος παίκτης που μας βοήθησε να φτάσουμε σε σημαντικές νίκες.

Συνεχίζουμε λοιπόν ΕΝΩΜΕΝΟΙ και προετοιμαζόμαστε για τα play offs εκεί όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουμε με μειονέκτημα έδρας την ομάδα του Ξυλοκάστρου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio