Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Δευ, 15/01/2024 - 16:29
Image

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Εργαστηρίου Άστρους καλεί όλα τα μέλη του στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στο στέκι του στην πλατεία Άστρους και με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα του Θεατρικού Εργαστηρίου Άστρους για τη χρήση του έτους 2023.

Θέμα 2ο : Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2024-2025.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Σύμφωνα με το καταστατικού του συλλόγου δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη. Ταμειακή τακτοποίηση είναι δυνατή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της συνέλευσης, οπότε και τα μέλη έχουν δυνατότητα να ψηφίσουν.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα υποβληθούν στο Προεδρείο της Γ.Σ. κατά την διάρκεια της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio