Ξεκίνησε η κατάθεση υποψηφιοτήτων στην «Κυνουρίας Γη» | astrosnews

Ξεκίνησε η κατάθεση υποψηφιοτήτων στην «Κυνουρίας Γη»

kynouriasgh_sinel9_2_14

Η ανοιχτή Συνέλευση της αυτόνομης κίνησης «Κυνουρίας Γη» πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατα τη διαδικασία παρουσιάστηκαν συνοπτικά οι θέσεις της παράταξης για τα Εργα και τις υποδομές (δες ΕΔΩ), για την κοινωνική πολιτική (δες ΕΔΩ), για το περιβάλλον και τη διαχείριση των απορριμμάτων (δες ΕΔΩ), για τον πολιτισμό, τον τουρσιμό κ.ά. Μετά απ” αυτό άνοιξε κατάλογος ομιλητών για τοποθετήσεις, ξεκαθαρίζοντας πως οι προτάσεις για τις παραπάνω θεματικές ενότητες είναι δυναμικές και ακόμα διαμορφώνονται με τη συμμετοχή των πολιτών και πως δεν πρόκειται για προεκλογικό πρόγραμμα.
Στο τέλος ξεκίνησε η δυνατότητα κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές, τις οποίες θα συγκεντρώνει μια τριμελής επιτροπή, και στην επόμενη συνέλευση, περίπου σε 20 μέρες, θα οριστικοποιηθούν και τα ψηφοδέλτια.
Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη της επιτροπής για κατάθεση υποψηφιότητας: Ι. Μίλης (6945153544), Π. Πούλος (6982329698) και Μαρία Φουρτούνη (6979649320).

 


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

Σχόλια