Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας.

...

Ρούχα εργασίας: Ο οδηγός για την απόλυτη προστασία στον εργασιακό χώρο

Στο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, τα ειδικά ρούχα εργασίας αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας για την προστασία των εργαζομένων από φυσικούς κινδύνους, βιομηχανικά ατυχήματα και συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας. Τα ρούχα αυτά δεν είναι απλώς μέρος της ενδυμασίας αλλά εργαλεία που συμβάλλουν στην...

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησε η καταβολή αποζημηιωσεων στην Αρκαδία

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος γνωστοποίησε πως από σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου καταβάλονται αποζημιώσεις ύψους 38, 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Πελοπόννησο.

ΕΛΓΑ: 38,5 εκ. € ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

«Καταβάλλονται σήμερα Τρίτη 23η Απριλίου 2024 και...

Ευχαριστήριο των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων της Κυνουρίας

Εκφράζουμε  τις  θερμές ευχαριστίες μας  για την πολύτιμη συμπαράσταση και  βοήθειά τους στην πραγματοποίηση των  εκδηλώσεων των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων  της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας στο πλαίσιο Διάχυσης  του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning   “A magical journey through European cultures’...

Αναβολή των εκλογών στον Αχιλλέα και νέα ημερομηνία για την ανάδειξη Δ.Σ.

Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για το Σάββατο 27/4/24 (λόγω μή συμπλήρωσης ικανού αριθμού υποψηφιοτήτων), μετάθεσή τους για το Σάββατο 11/5/24 στον ίδιο χώρο και ώρα (Αρμονία,17:00) και νέα καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την 6η/5/25.

Κηδεία Γεωργίου Καμπύλη

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία του Γεωργίου Καμπύλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Άστρος στις 11:00π.μ.

Επαναληπτική Διακήρυξη για τη μίσθωση οικοπέδου στον Άγιο Ανδρέα

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας έχοντας υπόψη την με αριθμό 19/2024 Απόφαση Δ.Σ. και τις υπ' αριθμ. 15/2024 & 65/2024 Αποφάσεις Δ.Ε.Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Διακηρύττει ότι εκτίθεται σε φανερή, μειοδοτική και προφορική επαναλητική δημοπρασία, για τη μίσθωση ενός (1) ακινήτου-οικοπέδου (ανοιχτού χώρου)...

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή πολιτών στην παρέλαση την Παρασκευή του Πάσχα

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει του εορτασμού της Β΄ Εθνοσυνέλευσης προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη μεγαλοπρεπή παρέλαση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στην Κεντρική Πλατεία Άστρους, είτε μεμονωμένα είτε ως ομάδα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Οι δηλώσεις...

Η ΓΣΕΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις

Η ΓΣΕΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις που  πραγματοποιούνται την Τετάρτη 1η Μάη σ’ όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα, η Συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η Πρωτομαγιά, γνωστή και ως Ημέρα της...

H εταιρεία Νίκος Δ. Μελής ΑΕ στη ΒΙΠΕ Τρίπολης ζητά ανειδίκευτο εργατοτεχνικό προσωπικό

Η εταιρεία Νίκος Δ. Μελής Α.Ε., με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης και μακρόχρονη δραστηριότητα στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής, προσλαμβάνει ανειδίκευτο εργατοτεχνικό προσωπικό.

Παρέχονται σταθερό περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές απολαβές, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. 

Παρακαλούνται οι...