Webp.net-gifmaker

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Βόρειας Κυνουρίας – Πρόγραμμα

Στιγμιότυπο από 2017-07-17 17:56:31

Διοννύση Σαβόπουλο,  beach party με τους IMAM BAILDI, Estelll Festival, Γιορτή του Ψαρά, Μουσικές βραδιές στον Πάρνωνα, παιδικά παραμύθια κ.α, έχει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα, καθώς αι εισαγωγικό σημείωμα του Δημάρχου κ. Π. Μαντά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Φίλες και φίλοι,

ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συνεπής στο ραντεβού του, τόσο με τους δημότες όσο και με τους επισκέπτες του, έρχεται και φέτος το καλοκαίρι να προσφέρει «ανάσες» πολιτισμού και ψυχαγωγίας – πάντα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ – μέσω ενός πλούσιου και ποιοτικού προγράμματος, ελπίζοντας πως θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Όλες οι εκδηλώσεις μας, έχουν επιλεγεί με κριτήρια υψηλής αισθητικής, με στόχο να προσδώσουν στα καλοκαιρινά μας βράδια μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με πρωταγωνιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και νέους δημιουργούς.

Για εμάς στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, η λέξη «πολιτισμός» δεν ταυτίζεται μόνο με προϊόντα που έχουν να κάνουν με την υψηλή τέχνη, τη φιλοσοφία και τις επιστήμες. Ταυτίζεται και με τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητάς μας, με την ποιότητα του τρόπου ζωής μας, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις συνθήκες διαβίωσής μας. Ταυτίζεται με την αρετή της ευγένειας, της διακριτικότητας και πάνω από όλα της ειλικρίνειας.

Έχοντας κατά νου ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετό ο πολιτισμός να αποτελεί αρετή του καθενός, ξεχωριστά και εξατομικευμένα, το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς είναι να γενικεύσουμε, να εξωτερικεύσουμε και να επιτύχουμε «πολιτισμό» σε κάθε δράση, σε κάθε εκδήλωση και συμπεριφορά. Γι’ αυτό φέτος, δεν επενδύσαμε απλά σε ένα πολυδιάστατο και ποικιλόμορφο πολιτιστικό καλοκαίρι. Επενδύσαμε σε έργα και υποδομές, επενδύσαμε στον φίλο, στον δημότη, στον επισκέπτη, στον άνθρωπο γενικότερα. Εστιάσαμε στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, χτίζοντας παράλληλα μια σχέση εμπιστοσύνης και ένα καλύτερο μέλλον για όλους Εσάς, για τα παιδιά μας.

Έτσι εντός της καλοκαιρινής περιόδου προχωράμε στον εξοπλισμό και στη λειτουργία, σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», όχι μόνο της ακτής «Καλλιστώ», αλλά και της παραλίας του Αγίου Ανδρέα, του Ατσίγγανου και του Ξηροπηγάδου. Φέτος εκτός από τις καθαρές παραλίες μας, θα απολαύσουμε και νέες υποδομές όπως αποδυτήρια, πέντε ράμπες για πρόσβαση ΑΜΕΑ, ειδικά αναπηρικά αμαξίδια με ειδικές εγκαταστάσεις άμεσης πρόσβασης στη θάλασσα, ακόμα και υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Μυστικό συστατικό της πολυδοκιμασμένης πλέον και κατά γενική παραδοχή επιτυχημένης μας συνταγής, είναι η άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, τη Δημοτική Χορωδία, τη Φιλαρμονική, τους Συλλόγους και τους Φορείς του Δήμου.

Ευχαριστώ εκ προοιμίου, τα αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη που δούλεψαν και θα δουλέψουν και αυτό το καλοκαίρι, όλους τους δημότες, τα στελέχη των Συλλόγων και Φορέων του Τόπου μας και πάνω από όλους ευχαριστώ τους αφανείς «εργάτες», που χωρίς την ουσιαστική συμβολή τους, δεν θα γινόταν τίποτε από όλα αυτά.

Σας προσκαλώ όλους σε αυτό το θερινό πολιτιστικό ραντεβού όχι μόνο για όμορφες μαγευτικές βραδιές αλλά και για όμορφες, καθαρές ημέρες!

Σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

papalos unnamed

6 Responses to Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Βόρειας Κυνουρίας – Πρόγραμμα

 1. Ο/Η ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ λέει:

  Κύριε δήμαρχε,
  Για σας ο πολιτισμός ταυτίζεται και με τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητάς μας, με την ποιότητα του τρόπου ζωής μας, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις συνθήκες διαβίωσής μας δηλ. σε όλα αυτά θα συμβάλλει ο Σαββόπουλος? Ντροπή!!
  Για το κόστος δεν μας γράψατε τίποτα, Καστρί, Καστάνιτσα, Δολιανά, Πραστός τίποτα? Οι κάτοικοι αυτοί είναι δημότες άλλου δήμου ? δεν έχουν ψυχή αυτοί?
  Πολλά χωριά δεν έχουν νερό να πιούν εσείς επενδύεται άρτο και θεάματα για να περάσουν καλά στις διακοπές τους οι τουρίστες για να μην φύγουν από την περιοχή απολίτιστοι, αλήθεια δεν μας έχετε ενημερώσει πόσα έσοδα έχε τε από τα τέλη παρεπιδημούντων, ή πιο απλά πόσα έχετε εισπράξει και τι κόστος έχετε ως δήμος για την υπηρεσίες που παρέχετε για την εξυπηρέτηση των παραλιακών χωριών.
  Μια δημόσια απάντηση την περιμένω αν έχετε στοιχεία.
  Φιλικά
  Ένας δημότης που δεν θα έχει καλοκαιρινή ψυχαγωγία μια ημέρας για χάριν της προβολής και αξιοποίησης των παραλιακών χωριών του δήμου αλλά δεν θα περιμένω τον Σαββόπουλο να με εκπολιτίσει.

 2. Ο/Η Αιχμηρός λέει:

  Πολιτιστικό πρόγραμμα «ότι ν΄άναι». Άκου ο Δημήτρης Κοντογιάννης στο καταφύγιο του Πάρνωνα;
  Τι εναλλακτικό έχει αυτή η εκδήλωση για να κάνει κάποιος 25 χιλιόμετρα για να ακούσει τον Κοντογιάννη κάτω από αστέρια του Πάρνωνα; Φλέβες κόβεις.

 3. Ο/Η ΠΑΛΑΙΟΣ λέει:

  Αιχμηρέ, όχι μόνο αμα δεν θες δεν πάς, αλλά και να πάς, τζάμπα είναι!! Όσο για τον Δημότη, άκου τί λέγεται κάθε χρόνο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.. Τώρα, άμα εσύ είσαι πολύ πολιτισμένος και δεν θέλεις, οι υπόλοιποι δεν σου χρωστάμε τίποτα!

 4. Ο/Η Χουλιγκαν λέει:

  Κάπου ακουσα οτι προτάθηκε στον Πήγασο να ανεβεί Γ εθνικη κατηγορία.θα δεχτεί η διοίκηση την πρόσκληση -πρόκληση υπαρχει οικονομική δυνατότητα να βάλουν το χέρι στη τσέπη διοικούντες -οικονομικοί παράγοντες της περιοχής-Δήμος βόρειας Κυνουρίας-περιφέρεια ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *