Κορακοβούνι: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το Σαββάτο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 11...

Πιθανές διακοπές ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου μας την Παρασκευή

Λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ την Παρασκευή 26-04-2024 (8πμ – 1 μμ), ενημερώνουμε προληπτικά  τους κατοίκους των κοινοτήτων Άστρους, Π. Άστρους, Ξεροπήγαδου, Βερβένων και Δολιανών ότι ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές υδροδότησης. Παρακαλούμε τους καταναλωτές  για τον...

Εξιχνιάστηκε απάτη στον Δήμο μας - Κατηγορούνται πέντε άτομα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 24.10.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού και -4- ημεδαπών, για απάτη.

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε όλο τον Δήμο πλην τριών Τοπικών Κοινοτήτων

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι  θα γίνει διακοπή ρεύματος, λόγω εργασιών συντήρησης στις εξής περιοχές του Δήμου Βόρειας & Νότιας Κυνουρίας:

  1. 08:00–13:00   την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-4-2024  σε όλο τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας & σε όλο τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας εκτός από τις Τ.Κ   Κάτω Βερβένων...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας.

...

Ρούχα εργασίας: Ο οδηγός για την απόλυτη προστασία στον εργασιακό χώρο

Στο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, τα ειδικά ρούχα εργασίας αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας για την προστασία των εργαζομένων από φυσικούς κινδύνους, βιομηχανικά ατυχήματα και συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας. Τα ρούχα αυτά δεν είναι απλώς μέρος της ενδυμασίας αλλά εργαλεία που συμβάλλουν στην...

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησε η καταβολή αποζημηιωσεων στην Αρκαδία

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος γνωστοποίησε πως από σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου καταβάλονται αποζημιώσεις ύψους 38, 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Πελοπόννησο.

ΕΛΓΑ: 38,5 εκ. € ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

«Καταβάλλονται σήμερα Τρίτη 23η Απριλίου 2024 και...

Ευχαριστήριο των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων της Κυνουρίας

Εκφράζουμε  τις  θερμές ευχαριστίες μας  για την πολύτιμη συμπαράσταση και  βοήθειά τους στην πραγματοποίηση των  εκδηλώσεων των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων  της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας στο πλαίσιο Διάχυσης  του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning   “A magical journey through European cultures’...

Αναβολή των εκλογών στον Αχιλλέα και νέα ημερομηνία για την ανάδειξη Δ.Σ.

Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για το Σάββατο 27/4/24 (λόγω μή συμπλήρωσης ικανού αριθμού υποψηφιοτήτων), μετάθεσή τους για το Σάββατο 11/5/24 στον ίδιο χώρο και ώρα (Αρμονία,17:00) και νέα καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την 6η/5/25.

Κηδεία Γεωργίου Καμπύλη

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία του Γεωργίου Καμπύλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Άστρος στις 11:00π.μ.