Κοψαύτης: Ο Πήγασος έχει πνεύμα νικητή (vid)

Οι καλές παρέες γράφουν ιστορία και η ιστορία που γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες μοιάζει με εποποιία στον δρόμο της δόξας με μπόλικη ψυχή και αμέτρητα αποθέματα μπασκετικού εγωισμού και την παρέα του Πήγασου να τρυπά το ταβάνι των φιλοδοξιών της.

Ο Πήγασος είναι πρωταθλητής στην Α1 ΕΣΚΑΚ...

Παρουσίαση του έργου «Δύο σπάνια και απειλούμενα φυτά στα πρόθυρα της εξαφάνισης»

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) και η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου του ΟΦΥΠΕΚΑ σας προσκαλούν σε εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Δύο σπάνια και απειλούμενα φυτά της Νότιο-Ανατολικής...

Εκδήλωση «Σταχυολόγηση της Αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος, ο Εθνικός Συντονιστής για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα για την Ελλάδα - INZEB και το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της Αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ο Ρόλος των Ενεργειακών Κοινοτήτων, του Αγροδιατροφικού...

Σεμινάριο του Oικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Το 11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Τρίπολη σεμινάριο με θέμα:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 2024 - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Τεκμαρτή...

Στη συνδιοργάνωση της Θεατρικής παράστασης «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ» η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα «ανέβει» η παράσταση «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ» του Robert Thomas από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2024, στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη στο Άστρος Κυνουρίας.

Λίγα λόγια για το έργο:

8 γυναίκες, μέλη μιας οικογένειας...

Κηδεία Γεωργίου Κοσκινά

Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα τελεστεί η κηδεία του Γεωργίου Κοσκινά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δολιανών στις 12:00μ.μ.

«Πυράμια»: Απαιτούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα για το πρόβλημα της λειψυδρίας

Από της συστάσεως του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας το 1998, το πρόβλημα της Λειψυδρίας ιεραρχείται ως το σοβαρότερο πρόβλημα του Δήμου, ιδιαίτερα της περιοχής του Παραλίου Άστρους. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια το πρόβλημα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και της πολύ μικρής...

Για ένατη φορά ο Πήγασος στον «θρόνο» της Α1 ΕΣΚΑΚ

Το 9ο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΚ (1990, 1991, 1992, 1993, 1997, 2002, 2004, 2022 & 2024) στην ιστορία του κατέκτησε χθες η ομάδα μας στην Ερμιόνη, παραμένοντας η πολυνίκης ομάδα του θεσμού.

Η ομάδα μας μετρά στα τελευταία τρία χρόνια, δύο πρωταθλήματα και μια παρουσία στην Γ´ Εθνική.

 
...

Συγχαρητήρια του Πανθυρεατικού στον πρωταθλητή Πήγασο

Η Οικογένεια του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Πήγασου Α.Ο. Θυρέας για την μεγάλη επιτυχία τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. H άνοδος της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία μας κάνει όλους υπερήφανους.
...

Το πρόγραμμα εορτασμού για την Ιστορική Μάχη των Δολιανών

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Κοινότητα Δολιανών σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Ιστορικής Μάχης των Δολιανών την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Το πρόγραμμα εορτασμού είναι ως εξής:

Γενικός σημαιοστολισμός στα Άνω Δολιανά

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

19:00 Επιμνημόσυνη...

«8 Γυναίκες κατηγορούνται» από το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Tο ΘΕΑΤΡΟ πλατεία - Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση με τίτλο "8 Γυναίκες κατηγορούνται"

17-18-19 / 5/ 2024 στο Ίδρυμα Ζαφείρη στο Άστρος.

Μην το χάσετε

Σας περιμένουμε στις 17-18 &19 Μαΐου να βρούμε την δολοφόνο......